2 tojás
só, bors
2 ek zöldborsó (mitelit is megfelelő)
2 ek kockára vágott sárgarépa (mirelit is megfelelő)
1 óriási szelet sertéscomb vagy karaj
Elkészítés
A húst nagyobb szeletekre vágjuk, mindkét oldalán kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk.
Felverjük a két tojást, hozzáadjuk a puhára párolt répát és zöldborsót, majd rántottaként kisütjük.
Ráfektetjük a hússzeletekre, feltekerjük, erős fogvájóval, vagy hústűvel összetűzzük, és tűzálló tálba tesszük.
Felöntjük 2 dl vízzel, majd sütőben pirosra sütjük.
Ha kihűlt, felkarikázva, saláta ágyra tálaljuk.
(Esetleg felvágott helyett a gyerekek szendvicsébe csomagoljuk.)
Ez szuper, jó lenne minél több ilyen blog, mert bármily kreatív is az ember, jó ha van hova nyúlni, plusz én még abszolút kezdő vagyok, és ez elég jól megerősít:)
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik a blog, tudod az ilyen hozzászólások pedig a szerzőt erősítik meg.
VálaszTörlésKöszi érte!:-))